Ny side - del 2

1 Comment

Efter skiftet til Wordpress forrige år, er min tilfredshed med systemet generelt set faldet.

Især står deres "hurtige udvikling" som en problematisk kurs for mig, for jeg vil ikke skulle opdatere software manuelt hver 3. måned. Som et sidste desperat forsøg på at holde fast i Wordpress, prøvede jeg uden held at aktivere automatiske opdateringer over FTP, men selv med debugging slået til, kunne jeg ikke finde ud af hvorfor det ikke virkede. For det virkede med plugins og sprog, bare ikke selve grundsystemet.

Pr. dags dato forsøger jeg i stedet med Habari og så må tiden vise om det er tilfredsstillende.

\\

aptget :: Wordpress' opdateringsræs

« 2015-05-20 6:23 am Som nævnt i et tidligere indlæg, har Wordpress skiftet over til hurtige udgivelser, og det er noget jeg ikke bryder mig ikke meget …

2015-05-20 6:23 am